Welkom bij

Patricia Nails & Beauty

Wageningen

Blijvend mooi permanent tevreden!

Neoderma

NEODERMA is een exclusieve lijn voor huidverzorging die "schoonheid terug naar de natuur" brengt.Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten, kunnen alle problemen bij een huidverzorging behandeld worden. Ook bij een huid zonder problemen zult u goede resultaten zien. De NEODERMA behandeling bestaat uit een peeling die geen bijwerking heeft, omdat deze peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief (geen vervelling, geen rode huid, geen pijn).
De peeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en is speciaal geschikt voor de blanke, donkere,gevoelige,allergische en dunne couperose huid. Ook voor acne is de peeling erg doeltreffend omdat deze huidzuiverende eigenschappen bevat. De NEODERMA peeling versnelt de celdeling, daardoor wordt het vernieuwingsproces van de huid en de productie van collageen gestimuleerd.


De behandeling is o.a. geschikt voor:

  • Acne of rosacea
  • Onzuivere huid met mee-eters
  • Littekens of grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Rimpels
  • Verslapte of slecht doorbloede huid

NEODERMA is toepasbaar als eenmalige (schoonheids) behandeling of als minikuur waarbij meer resultaat bereikt wordt.

 

Een revolutionaire behandeling. De lifting is een snelle, ware oppepper voor de vermoeide, gestresste huid en verjongend voor de oogleden, werkt ook vochtafdrijvend tegen oogwallen.
Effect: Een unieke behandeling, gebaseerd op het revolutionaire perfluorcarbon en de natuurlijke eigenschappen die in de Alöe Vera plant worden aangetroffen.

Deze worden gebruikt in combinatie met collageen en vitamine A tot E. De lifting kan worden toegepast als kuur (6 tot 10 behandeling, 2 á 3 keer per week) of eenmalig.

Het bijzondere van Neoderma biolifting is dat deze ook op de oogleden kan worden toegepast. Ook voor de rokers- en slecht doorbloede huiid (geen strak, benauwd gevoel). De lifting is ideaal, niet alleen geschikt voor de verslapte en gerimpelde huid, maar ook voor de wat jongere, gestreste vermoeide huid en na veel afvallen. Ook geschikt voor bruidjes (een dag voor de trouwerij) Toepasbaar voor de lifting van ooglid of bovenlip in combinatie met een gewone behandeling.